Doznaj s kim ćeš imati posla, upoznaj nas bolje

Prije nego nešto više pročitaš o Rockoko timu poslušaj što smo sve radili. Iza Rockoko produkcije je do sada više od 500 projekata. Možda upravo sada dok ste na našem webu neki novi projekt izlazi iz naše radionice.

Poslušaj

Tim

Podijeli

Rockoko produkcija je zapravo spoj puno elemenata koji se uklapaju u jednu zanimljivu i uspješnu produkcijsku priču. Mi smo mjesto gdje možete, kada je riječ o tonu, dobiti sve što vam je potrebno. Osim što smo tonski i glazbeni studio za snimanje, miksanje pjesama i  obradu zvuka, u mogućnosti smo i snimati na terenu live koncerte i druge vrste događaja. Sve što se može tonski zabilježiti i obraditi je zapravo u opisu našeg rada. Iza nas su brojni uspješni glazbeni i produkcijski projekti o čemu će vam posvjedočiti brojni poznati i manje poznati glazbenici s kojima smo radili.

Naša priča kreće još 2003. godine, kada smo zaneseni glazbom i željom da napravimo i stvorimo neki svoj zvuk, kupili jedan studijski mikrofon i računalo, sve to sklopili u ljetnoj kuhinji, snimili prvu pjesmu jednom prijatelju i tako otkrili jedan novi svijet koji se zove glazbena produkcija. Iako smo od početka krenuli kao glazbeni studio “Ivanetic sound”, ime smo promijenili 2016. Godine u Rockoko. U Hrvatskoj je dugi niz godina djelovao vrlo uspješni i priznati Rockoko studio kojeg je vodio Želimir Babogredac, danas predsjednik Uprave najveće domaće diskografske kuće Croatia Records, koji je i sam predložio da ime prenese na nas kako bi se nastavio taj višedesetljetni brend. Zbog toga smo mu jako zahvalni, ali nam je to također velika čast i obveza da nastavimo raditi sve bolje i uspješnije.

Zato, ako tražite tonski studio za vrhunsku obradu zvuka, na pravom ste mjestu. Idemo se upoznati još malo bolje…

 

TIHOMIR IVANETIĆ, glavni producent

Iako je Rockoko produkcija spoj raznih ljudi, stručnjaka i glazbenika koji se u određenim trenucima spajaju u jedan tim, glavni lik u cijeloj priči je Tihomir Ivanetić. Tihomir Ivanetić (Tata Tiho, eng. Papa Tiho) je naš glavni producent i čovjek koji je zaslužan za sve što danas Rockoko produkcija je. Tihomir Ivanetić se dugi niz godina bavio tamburaškom glazbom svirajuću prim ili bisernicu, “čeličio” se na raznim koncertima i gažama surađujući s brojnim poznatim imenima hrvatske glazbene scene.

Uporedno sa svirkom podučavao je sviranje u raznim školama, djelovao kao dirigent tamburaških orkestara do Slavonije pa čak do Austrije i Njemačke. Nakon, kako sam kaže, svih tih godina druženja s glazbom bio je red za nešto dalje. Provodeći sate, dane i mjesece proučavajući ton i produkciju, odlučio je pokrenuti svoj studio i tako je sve počelo. Tiho je danas vrlo uspješan snimatelj i producent, čovjek koji je brojne mlade glazbenike po prvi puta uveo u studio, veliki motivator, lik čeličnih živaca i beskrajnog strpljenja i što je nabitnije stvaratelj i kreator koji se svako jutro budi s tisuću novih ideja.

KRUNOSLAV SELETKOVIĆ, aranžer, kompozitor i producent

Krunoslav Seletković je doista dobar duh Produkcije Rockoko. Čovjek koji je diplomirao glazbu, napravio bezbroj aranžmana, kompozicija i iza kojeg stoji neizmjerno glazbeno i životno iskustvo. Maestro Seletković je poznat kao odličan pedagog i motivator koji će svakim svojim savjetom učiniti snimku boljom. Jako je popularan u glazbenim krugovima i čuven po svojim “neobičnim” aranžmanima. Profesor Seletković je definitivno jedan od najboljih aranžera i dirigenata s ovih prostora.

KREŠIMIR SELETKOVIĆ, aranžer, kompozitor i producent

Diplomirao je kompoziciju u razredu prof. Davorina Kempfa na Muzičkoj akademiji u Zagrebu 2001. godine. Skladbe su mu izvođene u Hrvatskoj, Italiji, Austriji, Luksemburgu, Rusiji, Litvi, Kini, Kanadi i Slovačkoj. Zaposlen je na Muzičkoj akademiji u Zagrebu u zvanju redovitog profesora (aktualni prodekan za nastavu). Naš dragi profesor Krešo je doista vrh vrhova što se tiče glazbe, ne samo po našim, nego i svjetskim standardima. Lijepo ga je imati za člana Rockoko tima.

 

JASENKO IVANETIĆ, pomoćni radnik

Jasenko Ivanetić je dio Rockoko tima i od samih početaka je sudjelovao u stvaranju i kreiranju cijelog projekta. Budući da je i sam glazbenik, te radijski i televizijski urednik i voditelj, rad u studijskom prostoru mu je uobičajen. Zbog svog posla i obaveza je možda malo rijeđe uključen u rad Rockoko produkcije, ali uvijek je negdje tu.

KRISTIJAN IVANETIĆ, pomoćni radnik

Kristijan Ivanetić je vrlo pouzdana osoba kada se snima na terenu. Čovjek je doslovno Hercules, u stanju je nositi sam svu opremu kada se snima na terenu. Kiki je vrijedan dio tima, iako je (budimo iskreni) više zainteresiran za nogomet i igranje igrica PC-u i eventualno neki roštilj.

ANTONIO BILANDŽIĆ, ton majstor

Antonio Bilandžić je glazbenik i lik koji se super kuži u audio opremu, pogotovo razglase. Često je s nama kada se snima na terenu.

 

 

Podijeli

Rockoko vam uvijek može ponuditi dobre savjete

Rockoko tim vam je na raspolaganju za rješavanje svih vaših dilema vezanih uz prezentaciju vaše glazbene vizije.

Blog

Rockoko Produkcija nudi široki raspon svojih usluga

U mogućnosti smo napraviti puno toga vezano uz glazbenu produkciju, od snimanja do miksanja raznih kombinacija glazbenih instrumenata.

Usluge

Iza Rockoko produkcije stoji više od 500 projekata

Nekoliko stotina projekata i suradnji je iza nas o čemu svjedoče brojne snimke. Naši materijali pune etere diljem Hrvatske i regije.

Poslušaj